Un polițist din București nu a putut interveni la o urgență pentru că era la pensat la un salon de cosmetică, iar Poliția Capitalei anunță că face o anchetă internă în acest caz.

PolitistiFoto: Facebook

Descoperirea a fost făcută de către superiorii agentului de poliție atunci când a apărut o urgență, iar toate echipajele din zonă au intervenit, conform surselor Digi 24. Mai puțin polițistul, care se afla la pensat la un salon de cosmetică, el fiind dat de gol de către o angajată a salonului.

Jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația. Jandarmul a întocmit un raport în care a explicat situația, iar agentul de la secția 23 de poliție este verificat de către superiorii lui. El ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură și a spus că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare, dar o angajată a acelui salon a declarat că polițistul a mers la ea în acea seară.

"La data de 23 ianuarie a.c., un polițist de la Secția 23 Poliție a făcut demersuri pentru a se programa la un salon de cosmetică, ulterior deplasându-se la acesta în timpul programului de lucru", a anunțat marți Poliția Capitalei.