Un băiețel de zece ani din satul Trestiana, comuna Grivița, a fost strivit sâmbată de două placi de beton desprinse de pe stadionul “Dunărea” din Galați, potrivit Vremea Nouă.

Copil zdrobit de doua placi de betonFoto: Vremea Noua

Copilul, David C., însoțit de tatăl său, se afla la o competiție de fotbal, Cupa ”Iepurașul”, împreună cu mai mulți elevi și antrenori. Competita a fost organizată de Clubul Sporting Galați.

Tragedia s-a petrecut în pauza dintre meciurile compeționale, sub privirile tatălui. David C., de 10 ani, a vrut să se strecoare prin gard, moment în care două plăci de beton au căzut peste el, strivindu-l. Tatăl său, care l-a însoțit la competiție, a suferit un șoc!

A fost chemată ambulața la fața locului, iar copilul a primit primul ajutor dar, fiind în stare gravă, a fost transportat la Spitalul Județean din Galați. Din păcate, minorul a murit din cauza rănilor grave, în special la cap, incompatibile cu viața, potrivit Vremea Nouă.

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din judeţul Vaslui, în timp ce participa la o competiţie sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 plăci de beton s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului şi al corpului” , au transmis poliţiştii.