Fostul primar al orașului Bocșa Emanuel Dănilă a fost găsit vineri dimineață împușcat în cap, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, relatează Express de Banat. Poliția și Ambulanța au fost anunțate prin apel la 112, în jurul orei 9.00, de soția acestuia. Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului n-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Emanuel Danila (facebook)Foto: Hotnews

Potrivit sursei citate, fostul edil s-ar fi sinucis. ”În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Ales primar al orașului Bocșa din partea PNL, în 27 septembrie 2020, Emanuel Dănilă și-a depus demisia în luna martie a acestui an, invocând probleme personale. Colegii de partid vorbeau despre probleme serioase de sănătate.