​Dacă ai primit deja o invitație la masa de Paște, știi că nu te poți duce cu mâna goală, iar alegerea cadoului potrivit pentru gazde este o adevărată provocare. Înainte de a face liste cu cadouri ipotetice, trebuie să îți spunem că vei face cu siguranță o impresie bună dacă te prezinți cu un pachet de vin bun sau cu o sticlă de băutură ce poate fi savurată chiar atunci de toți cei prezenți.

Happy Easter!Foto: FineStore.ro

Un cocktail kit pentru o întâlnire între prieteni

Un prieten care te anunță că plănuiește să organizeze o masă festivă de Paște merită, cu siguranță, un gest de apreciere și recunoștință. Comandă online un kit pentru cocktailuri, care va fi cu siguranță în centrul atenției.

Un pachet Caramel Mojito Fresh Taste sau un pachet Bloody Mary Tabasco Cocktail Kit vor asigura distracția și vor fi pe placul tuturor celor prezenți fie înainte, fie după masă.

Oferă-te să aduci tu vinul!

Indiferent unde și cu cine petreci, de pe masa de Paște nu poate să lipsească un vin bun.

Pentru că preparatele tradiționale de Paște sunt, în general, cu carne de miel, oferă-le gazdelor câteva sticle de vin roșu, sec, care se potrivește cel mai bine cu acest tip de carne. Procentul mare de tanin dintr-un Cabernet Sauvignon sau un Pinot Noir le face extrem de potrivite pentru a fi consumate alături de friptura de miel cu o cantitate mare de grăsime.

Un pachet Alb de Ceptura Wine Bucket poate fi, de asemenea, un cadou apreciat, indiferent de ce se servește la masă, la fel ca o sticlă de șampanie sau vin spumant de care gazdele tale să se bucure în tihnă după tot efortul organizatoric.

Iepurașul de Paște comandă cadourile online

În perioada sărbătorilor, magazinele sunt de obicei foarte aglomerate, iar dacă vrei să eviți îmbulzeala, cadoul de Iepuraș pentru gazdele tale este la doar câteva click-uri distanță.

FineStore pune preț pe confortul și plăcerea clienților și are o gamă variată de licori ce satisfac cele mai variate gusturi, la prețuri pentru toate buzunarele. Poți comanda băuturi pentru a le dărui de Iepuraș, dar și pentru consum personal, precum și coșuri cadou tematice, cu panettone și lumânări decorative, care vor fi cu siguranță extrem de apreciate. Comenzile ajung rapid la destinație prin curier, iar livrarea este gratuită oriunde în țară dacă valoarea depășește 199 de lei.