​​La mai bine de un an și jumătate de când Denis a fost diagnosticat cu boala necruțătoare care i-a întrerupt brusc copilăria, după nenumărate intervenții, investigații și tratamente chinuitoare, Denis și familia lui au nevoie din nou de sprijinul nostru. Dar, mai presus de orice, au nevoie de speranță. Au nevoie mai mult ca oricând de putere și încredere că vor putea continua această luptă, pe care nimeni nu alege s-o ducă.

Denis EnulescuFoto: Hotnews

Din nefericire, în urmă cu 2 luni, boala lui Denis a recidivat, iar el a trecut printr-o altă intervenție chirurgicală. Tot atunci, părinții lui Denis au fost anunțați că singura posibilitate de tratament reprezintă o nouă serie de chimioterapie, pentru o perioadă îndelungată.

Denis merge în Turcia, o dată la fiecare 2 săptămâni, pentru că în România nu există posibilitatea de a urma acest tratament. Prețul unei sedințe este de 2400 euro.

Deși suntem în secolul 21, iar medicina a evoluat enorm, sunt diagnostice care ne depășesc, sunt insuficient studiate sau în mare parte ignorate. Diagnosticul lui Denis este un astfel de diagnostic! O formă rară de glioblastom cu mutații pentru care medicina actuală se dovedește a fi depășită! Cel puțin deocamdată.

Însă nici un părinte nu poate renunța la speranță și cu atât mai puțin la lupta pentru viața propriului copil.

Din păcate, drumul continuă să fie unul lung și extrem de greu, imposibil de pus în cuvinte, însă avem credința că în cele din urmă Denis va fi din nou sănătos, alături de toți cei care îl iubesc!

Curajul și lupta neobosită a lui Denis și a familiei lui ne amintesc în fiecare zi că imposibilul e doar un cuvânt! Pentru că dincolo de oameni e Dumnezeu, pentru că iubirea vindecă și pentru că atunci când suntem împreună, suntem foarte puternici.

Iar speranța se poate transforma în Viață!

Așa cum am spus, tratamentul lui Denis este unul extrem, extrem de costisitor. Fiecare ședință de chimio pe care trebuie s-o facă - o dată la 2 săptămâni! - costă 2400 de euro.

Dincolo de frică, durere și disperare, familia lui Denis face eforturi extraordinare, ca să poată continua această luptă, însă au nevoie mai mult ca oricând de ajutorul nostru.

Pentru cei care doresc să-l ajute financiar pe Denis sunt deschise urmatoarele conturi:

BANCA: INGB CENTRALA

Titular cont: ENULESCU ILEANA MONICA

IBAN: RO24INGB0000999906019523 (RON)

BANCA: BRD, AG. DRUMUL TABEREI

Titular cont: ENULESCU GILBERT LUCIAN

IBAN: RO23BRDE410SV91837014100 (RON)

IBAN: RO08BRDE410SV38464034100 (EURO)

REVOLUT:

Ileana Monica Enulescu

IBAN: LT09 3250 0098 1392 3400

BIC: REVOLT21

Tel: +40762684112