​​Se estimează că o casă are în jur de 300.000 de produse. Sigur că nu le cumperi pe toate odată, dar o data la puțin timp sigur mai găsești ceva de cumpărat pentru acasă. Uneori impulsiv, alteori mai calculat și uneori cumperi doar strictul necesar. Dar indiferent de situație, ori de cate ori cumperi ceva ai vrea ca acel produs să fie de cea mai bună calitate și la un preț cât mai prietenos.

Chilipirul-zilei.ro - siteul cu produse pentru casă la prețuri mici și transport gratuitFoto: Chilipirul-zilei.ro

Se poate și totul este la un singur click distanță. Știm cum e să nu ai timp să pierzi prin magazine să cauți acele produse care să fie pe placul tău și care să te ajute să amenajezi locuința într-un stil care să te reprezinte. Într-o piață în care comerțul online este în creștere, magazinele virtuale care îți oferă multiple opțiuni decorative sunt din ce în ce mai căutate. Dar pe lângă gama de produse oferită, contează și garanția achiziționării produselor dorite, la standarde performante și la prețuri corecte.

Unul din cele mai apreciate site-uri cu produse pentru casă în momentul actual este chilipirul-zilei.ro, lansat de Gina Tudosa, antreprenor cu peste 15 ani de experiență în mediul privat din România și Europa.

Chilipirul-zilei.ro este locul unde găsești decorațiuni și covoare pentru orice spațiu din casa ta. Un loc unde găsești obiecte de mobilier pentru orice încăpere. Un loc plin de unelte şi accesorii extrem de utile pentru grădina ta. Şi, de asemenea, un loc cu o gamă variată de electrocasnice şi de jucării pentru toate vârstele. În plus, toate produsele sunt de o calitate foarte bună, sunt produse de lux, din colecţii recente şi la preţuri de chilipir, care sfidează orice concurenţă.

Obiectivul și strategia magazinului online a fost încă de la bun început clară: cele mai bune costuri din online pentru decorațiuni!

Prin volumele mari de obiecte achiziționate de la furnizorii din Italia, Germania, Anglia, magazinul online chilipirul-zilei.ro poate asigura cumpărătorilor prețuri excelente și garanția unor produse de calitate.

De asemenea, desfășurarea activității magazinului online într-o zonă rurală, unde costurile cu depozitarea sunt mici comparativ cu marile huburi logistice ajută foarte mult în a transfera aceste economii de costuri în oferte pentru clienți.

De aici până la alegerea numelui magazinului online nu a mai fost decât un pas. Cum altfel se putea numi un magazin online unde ai marfă de calitate de lux, la preț redus și foarte avantajos?! Chilipirul-zilei.ro este numele cel mai potrivit. Gama premium sau brandurile de top care se pot achiziționa la preț de chilipir sunt cele mai bun exemplu care susțin acest nume.

Uneori numele te poate induce în eroare. Nu orice chilipir e bun, uneori ai senzația că ești păcălit. Poate crezi că produsele sunt resigilate sau second hand. Pe chilipirul-zilei.ro este de ajuns să comanzi o dată și te vei convinge de faptul că ai cumpărat un produs nou, de o calitate imbatabilă și la un preț foarte bun.

Și abia acum vine partea cea mai bună la chilipirul-zilei.ro: avem siguranța și garanția unor produse de calitate așa că asigurăm transport și retur gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Da, suntem primul magazin online de decorațiuni și produse de casă din România care asigură clienților acest beneficiu. Fiecare produs dintr-o comandă este atent împachetată, astfel încât manipularea din timpul transportului să nu afecteze calitatea produselor.

Ești curios ce ai putea găsi pe chilipirul-zilei.ro? Intră și descoperă produsele cu prețuri reduse.

Avem categorii pentru orice parte a casei tale:

- mobilă - unde vei găsi tot ce îți dorești de la canapele și colțare, la scaune , mese și măsuțe sau paturi și cuiere.

- decorațiunile ocupă un loc principal și sunt de perete, pentru camera copiilor sau simple obiecte decorative colorate și vesele care îți luminează ziua și te fac să te simți confortabil acasă.

- în categoria textile vei găsi covoare, lenjerii de pat, topuri de pat, paturi și pilote, perne și huse de pernă, prosoape de baie, halate, draperii și chiar și jaluzele!

- la fel ca într-o casă veselă și luminată, nici corpurile de iluminat nu lipsesc din oferta magazinului online chilipirul-zilei.ro. Lustre, veioze, lampadare, plafoniere sau aplice, becuri și corpuri de iluminat pentru exterior. Intră și alege obiectele care îți pot aduce mai multă lumină și căldură în interiorul casei.

- chiar dacă sunt în exterior, grădina și terasa casei tale are nevoie de mobilier de calitate și decorațiuni care să o pună în valoare. Tot în această secțiune mai găsești și grătare și accesorii și obiecte pentru grădinărit.

- la Accesorii pentru casă vei găsi radiatoare și seminee, ventilatoare și umidificatoare, paravane, produse pentrucuratenie și protecție și mese de călcat.

- Categoria de Electrocasnice & servire este una din cele mai căutate secțiuni din Chilipirul-zilei.ro. Aici găsești orice vrei pentru bucătăria ta: electrocasnice, oale și tigăi, tăvi de copt, produse pentru cafea și ceai, carafe, boluri fructe, ustensile și tacâmuri, recipiente alimente, pahare și accesorii pentru bucătărie.

- Produse pentru Baie: mobilier, covorașe, accesorii, coșuri de rufe.

- Avem și o categorie destinate Fashion și Timp Liber, iar aici sunt obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, genți, îngrijire personală, articole sportive.

Un lucru este sigur: pe chilipirul-zilei.ro ai o gamă suficient de variată de produse de calitate de lux, astfel încât să găsești produsele pe care le cauți, la cele mai bune prețuri.

În plus, suntem singurul magazin de decorațiuni cu transport și retur gratuit!

Dăm startul la cumpărarea decorațiunilor de primăvara aici: chilipirul-zilei.ro