Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele unei femei de 47 de ani, din localitatea Ivăneşti, care şi-ar fi lovit socrul, bărbatul fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale, potrivit IPJ Ialomiţa.

PolitiaFoto: Facebook

Conform sursei citate, fapta a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Ivăneşti este lovit de nora sa.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la domiciliul acestora a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia o femeie de 47 de ani şi-ar fi lovit socrul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu", se arată într-un comunicat de presă remis, luni, de IPJ Ialomiţa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.​ (AGERPRES)