Tudor Chiuariu a petrecut peste patru ore la DNA, iar la iesire a declarat ca a venit de "bunavoie sa dea o declaratie in dosarul Flota, dar a aflat ca acesta s-a inchis". Declaratia fostului ministru a fost o "ironie" la adresa presei, tinind cont de faptul ca el a fost audiat de procurori in dosarul "Posta", motiv pentru care a venit, vineri, insotit de avocat. Tudor Chiuariu este acuzat de procurori de abuz in serviciu contra intereselor publice si se afla pentru a treia oara la DNA. De fiecare data a raspuns intrebarilor jurnalistilor prin atacuri la adresa presedintelui Basescu.

Tudor Chiuariu a declarat la iesirea de la DNA ca " am venit de bunavoie sa depun marturie in dosarul Flota, dar am aflat ca este inchis. Nu va pot spune despre ce e vorba, dar poate ii facem un cadou de martisor lui Basescu".

Fostul ministru a venit la DNA insotit de avocat si a stat acolo peste patru ore. Explicatia pe care Chiuariu a oferit-o pentru timpul petrecut in sediul DNA a fost aceea ca dupa discutiile cu procurorii "s-a oprit la bufet sa manince spanac".

Din informatiile noastre, Tudor Chiuariu a fost audiat de procurori in dosarul "Posta Romana" si dat declaratii, acesta fiind si moltivul prezentei avocatului.

Chiuariu este acuzat in acest dosar, alaturi de fostul ministru al comunicatiilor, Zsolt Nagy, de abuz in serviciu in dauna intereselor publice.

Este pentru a treia oara cind Tudor Chiuariu este chemat la DNA, iar saptamina trecuta procurorii i-au prezentat acuzatiile.

Si cu acea ocazie, fostul ministru si actualul consilier al premierului, in loc sa raspunda la intrebarile jurnalistilor, l-a atacat pe presedintele Basescu, acuzindu-l ca fabrica dosare impreuna cu Daniel Morar, seful DNA.