Poliția Capitalei a fost sesizată la 112, în jurul miezului nopții de sâmbătă spre duminică, cu privire la faptul că într-un club din sectorul 1 are loc o petrecere privată, la fața locului constatând că la petrecere participă 64 de persoane.

Masina PolitieFoto: Facebook

Potrivit autorităților, la fața locului au sosit polițisți de la secțiile 1, 3 și 4 care au legitimat și sancționat contravențional 64 de persoane, valoarea totală a amenzilor fiind de 64.000 de lei. De asemenea, administratorul clubului a fost sancționat cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

Potrivit unor surse judiciare, în acest caz a fost vorba de clubul Shelter.

O altă petrecere a fost întreruptă de polițiștii bucureșteni, sâmbătă., în jurul orei 15:30. Polițiștii Secției 19 Poliție au descoperit la o adresă din Sectorul 5, că are loc aniversarea unui bărbat unde sunt invitate mai multe persoane.

Au fost legitimate 23 de persoane, care ulterior au fost sancționate contravențional cu amenzi in valoare de 36.000 RON.

Toate sancțiunile au fost aplicate pentru încălcarea legislației privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.