În 2020, viața a rămas blocată... Într-un context pandemic pentru o lume întreagă și între pereți de spital, diagnostice, operații și neputință pentru un tânăr de numai 20 de ani. Denis Avadanii a plecat sănătos la primul său job, în Piatra Neamț, mândru că își poate câștiga propriul bănuț, dar nu s-a mai întors pe picioarele lui... Într-un cumplit accident, a căzut de la 14 metri înălțime, de pe acoperișul unei hale. Medicii care l-au transportat de urgență cu elicopterul la o clinică din Cluj spun că e o minune că tânărul a supraviețuit.

Denis AvadaniiFoto: Hotnews

După 10 zile la Terapie Intensivă, șase operații și multe ședințe de recuperare, Denis riscă să își piardă un picior și să nu mai poată merge niciodată. În țară, medicii recomandă amputarea membrului inferior drept, puternic afectat de impactul cu solul.

Ca mamă exclud cu desăvârșire ideea de amputare a piciorului copilului meu! El este o minune, faptul că a supraviețuit îngrozitorului accident arată că el este un supraviețuitor și are un destin pe pământ. Tot ce ține de noi, ca părinți, noi vom face! Vom merge până în pânzele albe, spune mama lui cu lacrimi in ochi. Părinții lui Denis au apelat la o clinică din Austria, unde se pot efectua două intervenții - o prelungire a tendonului ahilian și o corecție a cavusului - care l-ar putea scăpa pe băiat de amputare. Există speranță, dar ea costă mai mult decât își poate permite să plătească această familie.

Operațiile care îi pot salva piciorul lui Denis costă 15.260€, fără transportul în străinătate. Nu credeam că voi ajunge în ipostaza de a cere ajutor financiar, dar cred că orice părinte ce ajunge în punctul disperării pentru copilul său, ar face la fel ca noi.

Denis este un băiat muncitor și puternic. Merită tot ce-i mai bun pe lume, merită și el o familie, viață, sănătate… Ajutați-ne să ne salvăm băiatul! Se usucă pe picioare de atâta suferință, și tot e ne dorim pentru el, este să primească o șansă la o viață normală, ne-a mai scris mama lui.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune -DENIS AVADANII