Arggo Consulting, o companie 100% românească, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță, organizează în data de 14 aprilie 2021 webinar-ul cu tema Microsoft Dynamics 365 Business Central - o soluție ERP completă de acum disponibilă ca Software as a Service și în România. Webinar-ul Arggo Digitalks se adresează antreprenorilor și companiilor mici și mijlocii care doresc să-și crească eficiența proceselor interne și să adopte tehnologii inovatoare în mediul lor de lucru. Pentru înregistrarea la webinar-ul Arggo Digitalks puteți accesa acest link.

Arggo DigitalksFoto: Arggo Consulting

Până în prezent, Arggo Consulting a implementat cu succes soluția Dynamics 365 Business Central la brand-uri precum: Dr. Leahu Dental Clinics, Fraher, KFC, Klass Wagen, Krka, Eekels România, Eurocom, Pizza Hut, Viarom, etc.

Dynamics 365 Business Central este una dintre cele mai populare soluții ERP din lume, cunoscută anterior ca Microsoft Dynamics NAV, fiind o soluție completă de gestionare a afacerilor. Soluția ajută companiile să-și unifice procesele, spre exemplu cele financiar-contabile, de vânzări sau cele de servicii și operațiuni, sub umbrela unui singur ecosistem integrat. Soluția permite comunicare în timp real, reduce costurile operaționale și ajută la îndeplinirea eficientă a obiectivelor de business, fiind o soluție flexibilă și complet integrată cu aplicațiile de productivitate Office 365. Dynamics 365 Business Central va îmbunătăți semnificativ productivitatea și va optimiza fluxurile de lucru din cadrul unei companii indiferent de industrie, iar utilizatorii vor avea acces constant la un sistem inteligent de management, disponibil de pe orice tip de dispozitiv, de oriunde și oricând.

Ne-am dorit ca odată cu lansarea în România a soluției în modelul Software as Service, să lansăm website-ul dedicat www.businesscentral.ro și să organizăm un webinar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor mediului de afaceri cu informații relevante despre modul în care se pot accesa beneficiile acesteia. În plus localizarea Arggo Consulting este deja implementată la numeroase companii care folosesc cu succes soluția adaptată la cerințele legale românești.”, a precizat Alexandru Radu, Business Growth Enthusiast în cadrul Arggo Consulting.

Website: https://businesscentral.ro/

Website: https://arggo.consulting/