O femeie de 92 de ani a căzut sâmbătă, într-o groapă din Craiova adâncă de doi metri, ea fiind scoasă de pompieri, era conştientă şi a fost dusă la spital. Poliţişti au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie a fost găsită căzută într-o groapă săpată în zona Calea Bucureşti.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

ISU a transmis că groapa respectivă avea doi metri adâncime.

„La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervenţiei au găsit o persoană în vârstă de aproximativ 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de circa doi metri. Salvatorii au acţionat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical şi pregătirea pentru a fi scoasă în siguranţă de către echipajul de intervenţie sosit la fata locului. Persoana a fost transportată la UPU de către echipajul SMURD”, a afirmat ISU Dolj.

Poliţiştii au precizat că victima are 92 de ani, locuieşte în zona respectivă şi era conştientă în momentul când a fost transportată la unitatea medicală.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa şi fac cercetări pentru a se lămuri cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.