Finalizarea acțiunii de dezafectare a spațiilor comerciale de la stația Pipera continuă în noaptea de vineri spre sâmbătă, 9-10 aprilie 2021, cu mențiunea că lucrările se vor desfășura după închiderea circulației în/din stația Pipera. Metrorex prezintă călătorilor scuze pentru disconfortul creat, anunță Metrorex într-un comunicat transmis vineri.

Demolarea magazinelor de la metrouFoto: AGERPRES

”Cu privire la situația care a apărut în contextul dezafectării spațiilor comerciale din stația Pipera, Metrorex informează că accesul călătorilor în stație a fost permis doar pe una dintre cele două intrări ale acesteia, după ora 22.30 în noaptea de joi, 8 aprilie 2021.

Decizia de a permite strict accesul călătorilor pe o singură intrare a fost luată spontan de conducerea Metrorex, pentru evitarea creării unei situații conflictuale în incinta stației și în condițiile în care în stație urmau să se desfășoare lucrări pentru eliberarea domeniului public.

Metrorex precizează că toți călătorii care au sosit la Pipera pe firul 1 după ora 22:30 au putut părăsi în siguranță stația”, se mai arată în comunicat.

Citește și:Continuă demolarea spațiilor comerciale la metrou, cu stația de la Pipera / Jurnaliștii nu au fost lăsați să filmeze