​IsaDora este unul dintre brandurile ce au revoluţionat piaţa suedeză de make-up, atât prin calitatea produselor, cât şi prin valorile brandului. Începând cu anul 2020, brandul suedez şi-a făcut apariţia şi pe piaţa din România şi se bucură de o popularitate în continuă creştere.

IsaDora cel mai iubit brand suedez de machiaj a ajuns in RomaniaFoto: Hotnews

Fondat în 1983 cu scopul de a inspira fiecare femeie să îşi exploreze şi etaleze frumuseţea naturală păstrandu-si totodata autenticitatea, brandul de make-up Isadora este de peste 30 de ani unul dintre liderii pieţei de produse de machiaj din Suedia. Treptat, IsaDora şi-a făcut cale şi spre alte pieţe internaţionale, produsele fiind în prezent disponibile în circa 4000 de magazine din peste 40 de tari.

Încă de la început, misiunea şi viziunea fondatorilor a fost inspirată de absoluta necesitate a unor produse de calitate superioară, testate clinic la cele mai înalte standarde, care să ofere posibilitatea cât mai multor femei să facă cea mai bună alegere pentru sine în materie de machiaj.

Cui se adresează brandul IsaDora?

IsaDora a fost creat pentru fiecare dintre doamnele si domnişoarele care vor să se exprime liber, care sunt conştiente de atuurile lor si care au nevoie de un plus de încredere în frumuseţea lor naturală. Este pentru fetele şi femeile care pun preţ pe calitate, frumuseţe şi versatilitate şi pentru cele care iubesc să poarte machiaj pentru a-şi accentua calităţile şi a se pune în valoare.

Totodata, IsaDora se adresează femeilor care se bucură de viaţă, au încredere în tot ceea ce le oferă ea, pentru femeile care au grijă atât de ele, cât şi de mediul înconjurător.

Astfel, portofoliul brandului de machiaj IsaDora este unul diversificat, punându-vă la dispoziţie o gamă largă de produse de machiaj pentru faţă, pentru ochi, pentru buze, unghii şi chiar accesorii. De la fonduri de ten, primere şi anticearcăne la pudre matifiante, farduri de obraz, rujuri rezistente la transfer, rujuri mate, luciuri de buze şi creioane de buze în nuanţe ce se combină perfect, de la demachiant pentru ochi sensibili la soluţie pentru curăţarea pensulelor, rimeluri pentru volum, creioane de ochi rezistente la apă şi transfer, la IsaDora România sigur găseşti produse de machiaj care odată ce le-ai incercat vor deveni parte din rutina ta zilnică de frumuseţe.

Produsele IsaDora sunt cruelty free, fragrance free, iar în număr din ce în ce mai mare şi vegan friendly

Produsele cosmetice IsaDora sunt fabricate exclusiv în Suedia şi Elveţia, ţări recunoscute pentru calitate la nivel înalt.

Şi, pentru că frumuseţea vine de multe ori din interior şi este nu doar despre aspectul fizic, ci şi despre alegerile fiecăruia dintre noi, IsaDora Romania, brand de machiaj disponibil la Esteto.ro vine cu produse “cruelty free”, “fragrance free” şi “vegan friendly”.

Brandul IsaDora nu a testat şi nu va testa niciodată produsele pe animale, chiar dacă acest aspect era permis până nu demult în Uniunea Europeana. Procesul de înfrumuseţare ar trebui să fie o bucurie pentru toţi cei cu care se interactionează în acest proces, aceasta fiind una dintre valorile care stau la baza brandului Isadora din 1983. Astfel, încă din prima zi de funcţionare, brandul a depus toate eforturile pentru a nu dăuna în niciun fel niciunei parti implicate, indiferent că vorbim de Planetă, parteneri de afaceri, clienţi sau angajaţi.

Produsele IsaDora nu au parfumuri artificiale, fiind potrivite, deci, pentru toate tipurile de piele (chiar şi pentru cele mai sensibile) şi, de asemenea, sunt testate oftalmologic, astfel că, indiferent dacă purtaţi ochelari de vedere, lentile de contact sau pur şi simplu aveţi ochii sensibili, IsaDora vi se va potrivi.

Nu în ultimul rând, amatoarele de produse vegane vor fi bucuroase să afle că au de acum mai multe opţiuni de produse de machiaj din care să aleagă, dat fiind că un număr din ce în ce mai mare dintre produsele IsaDora sunt realizate cu ingrediente vegan friendly. De la rimeluri la farduri de ochi, demachiante şi chiar oje în nuanţe in tendinţe, la IsaDora vei găsi ceva pe placul tău. Conform reprezentanţilor brandului în România, portofoliul de produse vegan friendly continuă să crească, aceasta fiind chiar una dintre direcţiile prioritare ale IsaDora.

Gasiţi o gamă variată de produse pentru machiaj IsaDora România la binecunoscutul magazin online cu produse cosmetice profesionale Esteto.ro.