Procurorii bucureşteni au deschis o anchetă, după ce un bărbat a reclamat că a fost plasat în Arestul Capitalei alături de o persoană confirmată cu coronavirus.

InchisoareFoto: Captura ProTv

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a fost înregistrat la data de 31.03.2021, dosarul penal nr. 2253/P/2021, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. La data de 25.03.2021 s-a înregistrat plângerea formulată, prin avocat, de către o persoană de sex masculin, arestată preventiv, cu privire la faptul că la centrul de reţinere şi arestare preventivă din Bucureşti unde a fost condus, a fost introdus într-o cameră împreună cu o altă persoană arestată preventiv, suspectată a fi infectată cu Covid-19, ulterior confirmată pozitiv cu această infecţie”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, citat de News.ro.

Sursa citată a precizat că procurorii au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi aspectelor sesizate.