În zilele următoare, în București, temperaturile vor scădea abrupt și vor fi consemnate ploi, fiind o probabilitate mare de grindină, potrivit prognozei speciale pentru Capitală a Administrației Naționale de Meteorologie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intervalul vineri ORA 13:00 - sâmbătă ORA 09:00

Înnorările se vor accentua treptat și mai ales spre seară și la începutul nopții vor fi perioade în care se vor semnala averse (în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 5...7 l/mp și izolat de peste 10 l/mp), descărcări electrice și cu o probabilitate destul de mare căderi de grindină.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în special asociate averselor. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 6...7 grade.

Sâmbătă ORA 09:00 - luni ORA 10:00

Vremea va fi închisă și vor fi perioade în care va ploua. Ploile vor fi mai intense pe parcursul zilei de duminică (04 aprilie) și în noaptea de duminică spre luni (04/05 aprilie). Prin acumulare, cantitățile de apă vor fi însemnate, astfel încât, până la sfârșitul intervalului, se vor totaliza în medie 15...20 l/mp și izolat 25 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere semnificativă față de zilele precedente, va fi de 11...12 grade sâmbătă (03 aprilie).