Dominic Fritz anunță că s-a vaccinat contra Covid-19 cu AstraZeneca, pentru a-i încuraja și pe alții să facă acest lucru, primarul Timișoarei spunând că este îngrijorat deoarece ”ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate.”

Dominic Fritz vaccinatFoto: Facebook

Timișul este, de departe, județul cu cele mai multe locuri disponibile la vaccinare - 8.800, toate pentru imunizare cu AstraZeneca, potrivit platformei oficiale.

”M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare!”, a scris Fritz pe Facebook.

”Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală.(...) Pune și tu umărul pentru Timișoara! Dacă ești deja vaccinat, vorbește azi cu un prieten sau o rudă și încurajează-i să se înscrie acum”, a mai spus edilul timișorean.