​​Publicul interesat de produse și servicii pentru bebeluși, copii până la 7 ani și viitoare mămici, din toate zonele țării, se întâlnește la e-Bebe live cu peste 100 de furnizori de top din ultimele tendințe. Accesul este gratuit și beneficiază de oferte exclusive pentru articole și servicii precum: cărucioare, mobilier, jucării, îmbrăcăminte, accesorii, pachete de naștere și recoltare de celule stem. Liderii pieței internaționale vor fi prezenți la târg, precum și noi branduri locale promițătoare.

e-Bebe liveFoto: e-Bebe live

e-Bebe live este o platformă unică pentru profesioniștii din zona de retail pentru a facilita vânzări, pentru a câștiga vizibilitate și pentru a intra în contact cu cumpărătorii interesați, printr-o experiență de shopping integrată. Fiecare zi de târg, 23, 24 și 25 aprilie, va aduce un trafic de 10.000 de participanți din toată țara, oferind cel mai mare potențial de vânzări la un singur eveniment de la începutul pandemiei.

După doar 5 zile de la startul înscrierilor pentru sponsori și expozanți, cele mai importante maternități private și bănci de celule stem din România precum și peste 20 de retaileri de produse pentru copii și-au confirmat prezența la târg.

Ziua de 25 aprilie este dedicată conferințelor educative. Specialiști recunoscuți la nivel național vor intra live pentru a aborda diferite subiecte de interes pentru proaspetele mămici, printre care: puericultură, metode actuale de parenting, nutriție, naștere, alăptare și sănătate mentală.

Dr. Emel Nuraltay - șef secție Obstetrică Ginecologie în cadrul Sanador va susține o sesiune dedicată nașterii, în timp ce Daniela Stan, Asistent Șef în cadrul Spitalului Panait Sârbu (Maternitatea Giulești) și vicepreședinte al Asociației Moașelor va susține un curs despre alăptare. În agenda evenimentului sunt confirmați specialiști și din alte domenii conexe, precum Dr. Bogdan Ivănescu, care va aborda importanța recoltării celulelor stem, precum și Oana Moraru, consilier educațional și fondator al școlii Helikon și al platformei Vocea Părinților, care va vorbi despre educația timpurie dedicată copiilor între 0-7 ani.

Vizitatorii la târg au acces la activități interactive în mod gratuit, posibilitatea de a împărtăși experiențe cu alți părinți, de a compara produse, de a-și face liste de cumpărături și de achiziționa produse și servicii la prețuri exclusive.

Spre deosebire de târgurile clasice, e-Bebe.live promite o experiență premium atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori și acoperire simultană la nivel național. Vizitatorii au ocazia să descopere oferte exclusive de la brandurile preferate, din confortul și siguranța propriului cămin, în timp ce expozanții au acces la un spațiu virtual personalizabil prin intermediul căruia pot prezenta oferta proprie de produse și servicii, pot genera vânzări și pot intra în contact direct cu publicul țintă prin chat-uri publice, private și prezentări live. De asemenea, expozanții beneficiază de promovare printr-o campanie media integrată, fără a mai implica costuri de marketing suplimentare.

Înscrierile pentru expozanți sunt în continuare deschise până la data de 16 aprilie 2021 pe site-ul oficial al evenimentului.

e-Bebe.live este un eveniment organizat de Doctor MIT, cea mai completă platformă de sănătate din România acoperind zona de informare medicală prin emisiunea TV "Doctor MIT" în care Dr. Bogdan Ivănescu disecă și demontează miturile medicale în care am fost învățați să credem. Doctor MIT scoate adevărul la iveală despre miturile medicale și pe YouTube, fiind canalul cu cel mai mare număr de vizualizări dintre toate canalele emisiunilor cu specific medical din România.