Fostul ministru Ion Ștefan este în stare gravă, dar stabilă, miercuri, după ce a fost lovit de o macara și a căzut de la trei metri înălțime, în timp ce se afla la o firmă al cărei acționar este. Ștefan va fi dus la București, la Spitalul de Urgență Floreasca. Polițiștii au deschis un dosar penal.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE: Poliţiştii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ”neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă”, potrivit News.ro.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj. Aceasta a fost transportată cu ambulanţă la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare", transmite IPJ Vrancea.

Conform unor surse locale, citate de News.ro, fostul ministru al Dezvoltării a ajuns la Spitalul Judeţean Focșani cu o rană deschisă la gambă.

Deputatul Ionel Dancă a declarat, pentru MEDIAFAX, că starea lui Ion Ștefan este stabilă, după accident, însă va fi dus la București, la Spitalul Floreasca.

„A suferit un accident, este rănit, dar știu că starea este stabilă. Va fi dus la Spitalul Floreasca”, din București.

Surse locale spun că Ion Ștefan se afla la o firmă din Focșani, unde este acționar, iar o piesă a unei macarale l-a lovit și fostul ministru a căzut de la cel puțin 3 metri înălțime.

La ora transmiterii acestei știri, Ion Ștefan este supus unor analize amănunțite la Spitalul Județean Vrancea.

Ion Ștefan a fost ministrul Dezvoltării în Guvernul condus de Ludovic Orban.