Jandarmii au dat 157 de amenzi în valoare de peste 82.000 de lei, pentru participanţii şi organizatorii protestului de luni de la Constanţa. Trei adolescenţi au fost amendaţi cu 900 de lei după ce au tras cu praştia în protestatari.

HotNews.roFoto: Hotnews

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă citat de News.ro, că la protestul de luni seară nu au existat incidente.

Până la acest moment, au fost aplicate organizatorilor şi participanţilor 157 de amenzi în valoare totală de 82.100 de lei, pentru nedeclararea manifestaţiei şi pentru desfăşurarea fără respectarea prevederilor legale.

De asemenea, au fost amendați cu 900 de lei trei adolescenţi care trăgeau cu praştia în coloana de manifestanţi care se afla în marş pe Bulevardul Marinarilor.

IJJ precizează că în continuare va analiza imaginile pentru identificarea şi sancţionarea şi a altor persoane care au încălcat legea la această manifestaţie.

Sute de persoane au participat, luni, la Constanţa, la un protest faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru limitarea pandemiei COVID-19. Oamenii s-au adunat în faţa Prefecturii, iar apoi au plecat într-un marş pe principalele străzi şi bulevarde din municipiu.