Parlamentul European și Comisia Europeană caută sa închirieze sau sa cumpere spațiu de birouri și spațiu expozițional, pentru a găzdui Biroul de legătură al Parlamentului European și reprezentanța Comisiei Europene la București, împreună cu un Centru interactiv expozițional și de informare a cetățenilor.

Instituțiile Europene caută spațiu comercial și de birouri în BucureștiFoto: Colaj foto

Aceste spații vor fi amplasate, de preferință, în aceeași clădire sau în apropiere unul de celălalt. Clădirea va fi situată în zona centrală a Bucureștiului cuprinsă între Piața Charles de Gaulle, Piața Unirii și zona Metrou Eroilor. Amplasamentul Centrului interactiv expozițional și de informare trebuie să beneficieze de trafic pietonal ridicat și de vizibilitate excelentă.

Suprafața netă necesară este de aproximativ 750m2 pentru Centrul interactiv expozițional si de informare dintre care cel puțin 300m2 la parter, si de aproximativ 2.000 m2 pentru spațiile de birouri.

Proprietarii interesați și/sau reprezentanții acestora, inclusiv agențiile imobiliare și dezvoltatorii imobiliari, sunt invitați să trimită detaliile de contact până la data de 11 aprilie 2021 ora 24h00, la următoarea adresă de e-mail:

inlo.ueepi@europarl.europa.eu