O femeie din Tulcea și-a data foc sâmbătă în cimitirul Eternitatea de la marginea oraşului Tulcea, după ce pe numele ei fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Poliţie Judeţean (IPJ), Ioana Nanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intenţia femeii, în vârstă de 41 de ani, a fost anunţată la numărul unic de urgenţe 112 de către concubinul acesteia, care a menţionat că mandatul de executare a pedepsei de patru ani de închisoare a fost emis pentru infracţiunea de furt, scrie Agerpres.

"În urma sesizării, la faţa locului au mers două echipaje de poliţie, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În timp ce se apropiau de locul indicat, aceştia au observat că femeia s-a autoincendiat, reuşindu-se rapid stingerea acesteia, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a precizat reprezentanta IPJ.

Potrivit sursei, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.