Poliția a oprit, sâmbătă seară, o nuntă la care participau aproximativ 170 de persoane, în municipiul Suceava, și a dat amenzi de 14.000 de lei, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene, Ionuț Epureanu. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că nunta era organizată în restaurantul hotelului deținut de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care în martie 2019 a construit simbolic primul metru de autostradă din Moldova.

HotNews.roFoto: Hotnews

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat pentru HotNews.ro că la eveniment participau aproximativ 170 de persoane, iar în jur de 15 au reușit să plece până la sosirea forțelor de ordine.

El a spus că 150 de participanți la nuntă au fost sancționați cu avertisment, iar mirii și administratorii restaurantului au fost amendați cu câte 30.000 de lei. În total, au fost date amenzi în valoare de 14.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55 privind starea de alertă, care interzice organizarea de evenimente private.

"Participanții au fost legitimați la ieșire, au plecat fără nicio problemă", a precizat sursa citată.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că nunta era organizată la sala de evenimente a Mandachi Hotel&Spa, deținut de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care în martie 2019 a construit simbolic primul metru de autostradă din Moldova.