Primăria Sectorului 5 suspendă aplicarea deciziei de a închide magazinele și alte activități de la ora 19.00 în timpul săptămânii și la 15.00 în weekend, după o zi de contre cu Prefectura Capitalei, care i-a cerut revocarea măsurii și anunțase că o va contesta în instanță.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Primăria Sectorului 5 a decis să suspende aplicarea deciziilor date, în urma unei discuții pe care am avut-o în această dimineață. Primăria a înțeles obiecțiile noastre. Suntem siguri că în viitor vom avea o cooperare bună pe acest domeniu", a declarat joi prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Primarul Cristian Popescu Piedone a dispus miercuri ca începând de joi, 25 martie și până în 11 aprilie 2021 să se reducă programul agenților economici din sectorul 5, astfel:

  • LUNI – VINERI - mall-urile, hypermarketurile, supermarketurile, terasele, service-urile auto, spălătoriile etc. vor fi deschise între orele 07.00 – 19.00
  • SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ - mall-urile, hypermarketurile, supermarketurile, terasele, service-urile auto, spălătoriile etc. vor fi deschise între orele 07.00 – 15.00.

Prefectul Capitalei i-a cerut lui Piedone revocarea deciziei și a anunțat că în caz contrar o va ataca în contencios administrativ.