Aproximativ 100 de persoane care participau la o petrecere organizată la o cafenea din oraşul Năvodari au fost amendate cu câte 2.000 de lei, iar administratorul societăţii comerciale cu 10.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi, joi seara, cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat cu lăutari, la o cafenea din Năvodari, la care participau mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus.

"La faţa locului au ajuns poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari şi poliţişti locali, în sprijin sosind echipaje de Poliţie de la subunităţile din apropiere - Secţia 5 Rurală Cogealac, Secţia 2 Rurală, Poliţia staţiunii Mamaia, precum şi o grupă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, poliţiştii au constatat că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane. Toate au fost legitimate şi sancţionate contravenţional cu 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt.

Totodată, a fost identificat şi sancţionat contravenţional administratorul societăţii comerciale, amenda dată acestuia fiind de 10.000 de lei.