Vremea va fi închisă și rece în București, miercuri, joi și vineri, când temperaturile maxime vor atinge 7-8 grade, anunță meteorologii.

vreme receFoto: Hotnews

Conform prognozei speciale emise pentru București de către Administrația Națională de Meteorologie, miercuri vremea va fi închisă și rece, iar pe parcursul zilei temporar va ploua și se vor acumula cantități de apă, în medie, de 5-7 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 2-3 grade.

Joi, vremea va fi în continuare închisă și rece pentru această dată, în special în orele după-amiezii. Temporar se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie, iar în cursul nopții vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0-2 grade.

Și vineri în Capitală vremea va fi rece pentru această dată și vor mai fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6-7 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. La sfârşitul nopţii vor fi condiții de ceață.