Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 6 au fost confirmaţi cu COVID-19, iar în instituţie a fost dispusă o anchetă epidemiologică şi au fost luate mai multe măsuri, între care reducerea prezenței fizice la locul de muncă, a anunțat primarul Ciprian Ciucu. El le transmite oamenilor că în perioada următoare pot fi dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte.

Testare coronavirusFoto: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potrivit lui Ciucu, miercuri, în urma testării rapide, mai mulți angajați din instituție care acuzau simptome au fost depistați cu COVID-19.

Drept urmare, a fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost dispuse mai multe măsuri, între care reducerea prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulți angajați.

Ciucu le transmite oamenilor, pe Facebook, că în perioada următoare pot fi dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte. El precizează că sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro.