Un jandarm a fost găsit împușcat la Centrala Nucleară Cernavodă, la Unitatea speciala 1, fiind în stare gravă. Din primele informații, jandarmul în vârstă de 44 de ani s-ar fi împușcat în cap, relatează Ziua de Constanța. La locul evenimentului s-au deplasat un elicopter SMURD si SMURD Cernavodă.

Elicopter SMURD Airbus H135Foto: Airbus Helicopters

UPDATE 9.14: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", victima este în stare de comă, fiind intubată de medicul de pe elicopterul SMURD. Subofiţerul are 44 de ani, iar la cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt.

Colonelul Nicolae Dan, purtător de cuvânt la Unitatea Speciala de Jandarmi Cenavodă, a precizat pentru cotidianul citat: ”Este vorba despre un coleg de-al nostru, care din primele informații se pare că a avut o tentativă de suicid. A fost ridicat de ambulanță, iar cazul va fi preluat de către Unitatea de Parchet competentă.”

”Am fost solicitați să intervenim la o persoană rănită. La fața locului sunt alocate un echipaj de prim ajutor, elicopterul SMURD și o mașină de stingere, a transmis și purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.