Astăzi am fost la controlul ortopedic. Medicii spun că totul merge bine după operație și că Diana va putea reîncepe chimioterapia. De mâine se va relua tratamentul cu a doua cură de citostatice din cele șase. Vă rugăm din suflet să-i fiți alături Dianei în lupta ei pentru viață!

Diana MunteanuFoto: Hotnews

În sfârșit o veste bună după atâtea momente critice din viața Dianei Munteanu, o fată de 14 ani bolnavă de o formă agresivă de cancer. După luni de chimioterapie și o operație făcută în Italia, a scăpat de amputarea piciorului, dar boala s-a întors mai puternic, afectându-i mâna dreaptă. Ni s-a spus că există posibilitatea de a-i amputa mâna... Să fim pregătiți și pentru asta... Am trăit iadul!, ne povestea cu puțină vreme în urmă mama Dianei.

Luna trecută a fost operată din nou și, cel puțin pentru moment, lucrurile sunt pozitive. Pentru a reuși să iasă și din această grea încercare, fata are nevoie de 36.516€ pentru a-și continua tratamentul și procedurile medicale ce vor urma de acum înainte.

După tot tumultul prin care a trecut întreaga familie, o mână de ajutor e o mană cerească. Noi putem fi această mână de ajutor, prin donațiile noastre. Nu e nimic mai simplu decât să trimiți un SMS cu textul DIANA la numărul 8832. Astfel, dai 2€ pentru salvarea unei vieți, pentru șansa unui viitor pentru o fată mult prea dur lovită de viață de la vârstă atât de fragedă.

Minunile se pot face cu resurse mici, dar cu voință mare. E suficient să dăruiești, puținul tău se va face mult alături de puținul nostru. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate transforma viața acestei tinere. Avem o nouă șansă de a arăta vieții că împreună suntem mai puternici decât un diagnostic crunt! Donează și tu pentru Diana!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune -DIANA MUNTEANU