Premierul Florin Cîțu a reacționat luni în cazul de la Onești, unde un bărbat a sechestrat și ucis doi muncitori, la capătul a mai bine de 6 ore în care Poliția a încercat să negocieze cu el. Cîțu spune că i-a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă și măsuri dacă se dovedeste că au fost vinovați din Poliție.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am cerut o anchetă rapidă, imediat să ia măsuri și, în același timp, am cerut să ia imediat măsuri dacă se dovedește că au fost vinovați lucrători din poliție. Nu accept ca dacă cineva a fost vinovat și dacă se dovedește că din cauza lucrătorilor din poliție s-a ajuns la acest rezultat, cei vinovați trebuie să fie răspunzători imediat Ancheta sa fie imediată, apoi venim cu decizia", a declarat, miercuri, premierul Florin Cîțu.

Doi muncitori în vârstă de 36 și 52 de ani care renovau un apartament în Onești au fost uciși de către fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Crimele aua avut loc după ce agresorul i-a sechestrat și legat pe cei doi, în balconul locuinței. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartament, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat, la capătul a mai bine de șase ore.

CITEȘTE ȘI: