Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii prahoveni după ce a condus un autoturism fără a deţine permis, accidentând mortal un bătrân pe DN 1, la Puchenii Mari, şi părăsind apoi locul faptei, scrie Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova a anunţat, duminică, faptul că autorul accidentului petrecut sâmbătă seară la Puchenii Mari a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani care a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sâmbătă seară, el a lovit cu maşina un pieton de 67 de ani, care a decedat la spital în urma traumatismelor suferite.

Astfel, bărbatul de 31 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind efectuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.