Cel putin 12 persoane au fost ranite in urma unui incident care a avut loc, miercuri, in localitatea Sintesti, judetul Ilfov, transmit televiziunile de stiri.

Peste 200 de tigani s-au batut, iar in timpul scandalului doisprezece dintre ei au fost impuscati in maini si picioare cu alice si gloante de cauciuc. Conflictul a izbucnit pentru ca un baiat de 14 ani a refuzat sa se casatoreasca cu o fata de 12 ani.

Aproape tot satul s-a implicat in conflict, motiv pentru care un numar impresionant de forte de ordine a ajuns in zona a ajuns pentru a tine situatia sub control.

Ranitii au fost dusi la spital, in curtea unitatii adunandu-se atat rudele pacientilor cat si politisti pentru a preveni izbucnirea unui nou conflict.

Primele verificari ale politistilor indica faptul ca disputa dintre membrii celor doua familii este mai veche, in joc fiind onoarea unei fete de 12 ani. Minora a fost promisa de nevasta unui baiat de 14 ani, iar miercuri intelegerea a cazut.

Update: Miercuri seara, politistii si procurorii au inceput perchezitii in casele suspectilor in scandalul din Sintesti.