​Femeia din Constanța care a murit după ce a sărit de la balconul apartamentului cuprins de flăcări ieșise din acesta împreună cu soțul său, însă se întorsese după laptop. Precizările au fost făcute chiar de soțul femeii.

Incendiu ConstantaFoto: Captura video

„Eu am luat-o înainte, ea a rămas în spate și, din nefericire, fără să știu, s-a întors. Probabil, din cauza focului, nu a mai putut să iasă și a mers pe balcon”, a spus acesta. Întrebat dacă era ceva important în laptop, bărbatul a răspuns că soția sa era contabilă, „ținea contabilitatea”.

O femeie de 56 de ani din Constanța a murit marți după ce a căzut de la balconul apartamentului de la etajul 6, cuprins de un incendiu violent. Ea ieșise pe balcon pentru a scăpa de flăcările din locuință și a așteptat acolo minute bune să fie salvată.

Pompierii veniți la fața locului nu aveau însă nici autoscară și nici o saltea pe care femeia să poată sări, așa că au privit neputincioși cum femeia a căzut, în timp ce încerca să coboare pe zidul blocului, din balcon. Explicațiile ISU Constanța: autoscara a trebuit adusă de la 8 kilometri distanță și a ajuns la două minute după ce femeia a căzut în gol, iar saltea nu există în dotarea pompierilor.