O femeie a murit după ce a sărit din apartamentul său cuprins de flăcări, în centrul municipiului Constanţa.

112Foto: Agerpres

UPDATE 11.03 Medicii de ambulanţă au declarat decesul femeii care, încercând să scape în urma incendiului izbucnit în apartamentul său, într-un bloc din zona centrală a municipiului Constanţa, a ieşit în exteriorul balconului şi a căzut în gol de la etaj.

"A fost declarat decesul", au transmis reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, după ce iniţial anunţaseră că "pacienta a căzut de la etajul 5 sau 6, este în stop cardio-respirator şi se efectuează protocol de resuscitare".

........................

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţă la un incendiu izbucnit într-un apartament aflat pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa, potrivit News.ro.

“Se intervine cu trei autospeciale de stingere şi o autoscară pentru lichidarea incendiului izbucnit la un apartament situat în municipiul Constanţa, la etajul şase dintr-un bloc cu şapte nivele. Apartamentul arde generalizat cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. O femeie se află în stop-cardiorespirator. Sunt trei ambulanţe la faţa locului, care acordă primul ajutor medical”, a anunţat Anca Chiriţă.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, femeia ar fi căzut de la înălţime. Potrivit primelor informaţii, aceasta s-ar fi aruncat pe geam în momentul în care apartamentul în care locuieşte i-a luat foc.