Bărbatul din localitatea suceveană Frumosu care şi-a agresat fizic un copil minor de faţă cu toţi ceilalţi membri ai familiei, imaginile ajungând ulterior pe reţelele de socializare, este cercetat penal, sub control judiciar, pentru violenţă în familie.

Barbat batandu-si fiulFoto: Captura video

Agresorul fusese anterior reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a informat miercuri, într-un comunicat citat de Agerpres, că s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de inculpat.

Conform aceleiaşi surse, agresiunea a avut loc pe 14 ianuarie.

Acesta fusese reținut, după ce o înregistrare video realizată în locuința familiei îl arată cum își trântește fiul la pământ și îl lovește cu o scândură, în timp ce copilul plânge, iar mama stă și se uită.

„Bărbatul agresor în vârstă de 48 de ani a fost reţinut de poliţişti şi condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună masuri procesuale inclusiv măsuri preventive de libertate”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, potrivit Adevărul.