Un scandal a izbucnit, marţi, între doi vecini din Vulcan, judeţul Hunedoara. Cei doi s-au reclamat reciproc la Poliţie, după ce unul dintre ei a tras mai multe focuri de armă asupra celuilalt, pe care îl acuză că i-a lovit ușa casei cu un topor și l-a amenințat cu o bâtă de baseball.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Județene Hunedoara, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vulcan, a mers la sediul Poliţiei, unde a reclamat că în cursul nopții a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, care ar fi lovit cu un topor în uşa locuinței sale. Bărbatul a mai declarat că marți, când a revenit acasă, a fost aşteptat în casa scării de către vecin, care avea asupra o bâtă de baseball și a început să îl amenințe.

Şi celălalt vecin s-a prezentat la Poliţie pentru a-l reclama pe rivalul său. El susține că, în timp ce se afla în casa scării, vecinul său a scos un pistol şi a tras asupra lui trei focuri. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta avusese conflictul, mai transmite IPJ Hunedoara, potrivit News.ro.

În urma conflictului, bărbatul de 30 de ani a fost dus la Spitalul din Vulcan.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub pentru infracţiuni de loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere.