IPS Teodosie recidivează: Sfântul Haralambie, sărbătorit trei zile la Constanța, inclusiv printr-o procesiune prin oraș

de I.H.     HotNews.ro
Marţi, 9 februarie 2021, 15:48 Actualitate | Esenţial


Slujba IPS Teodosie
Foto: captura video
Arhiepiscopia Tomisului, condusă de IPS Teodosie, organizează, pe parcursul a trei zile, începând de marți, o serie de evenimente pentru sărbătoarea Sfântului Haralambie, care includ o procesiune prin Constanța, precum și un concert.

Arhiepiscopia Tomisului a postat pe pagina de Facebook documentul semnat de primarul Constanței, Vergil Chițac, care își dă acordul pentru desfășurarea procesiunii programate miercuri.
 • "Pentru că au apărut prin presă <<voci>> care acuză presupuse ilegalități în pandemie, la procesiunea religioasă de Sf. Haralambie, se aduce la cunoștință avizul FAVORABIL al Primăriei Constanța, căreia Arhiepiscopia Tomisului îi mulțumește în mod public", este mesajul Arhiepscopiei Tomisului, condusă de IPS Teodosie.
Programul anunțat de Arhiepiscopie, pentru sărbătoarea Sfântului Haralambie, care are loc miercuri:

Marți, 9 februarie:
 • de la ora 16.30, , IPS Teodosie va oficia slujba Vecerniei la biserica „Sfântul Haralambie” din localitatea constănțeană Viile;
 • de la ora 19.00, la biserica „Sf. Haralambie” din Constanța (bulevardul Tomis, nr. 301, zona Boema), IPS Teodosie va participa la un Concert de pricesne susținut de către arhid. Ionuț Cristinel Boancheș și baritonul Alexandru Chiriac, care vor fi acompaniați la pian de către diac. Valentin Vădănoiu.
Miercuri, 10 februarie:
 • de la ora 8.00, preoții și credincioșii parohiei „Sfântul Haralambie” din Constanța vor întâmpina doi ierarhi la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu (zona vapor), apoi vor merge în procesiune la biserică, unde va fi oficiată Sfânta Liturghie de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu invitatul său, PS Ilarion, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului.
Joi, 11 februarie:
 • de la ora 22.00, IPS Teodosie va oficia Acatistul Maicii Domnului și Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Haralambie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
Cum a sfidat IPS Teodosie autoritățile, de la debutul pandemiei

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a contestat inclusiv în instanță restricțiile impuse din cauza pandemiei privind organizarea pelerinajelor și a sfidat autoritățile, oficiind în continuare slujbe religioase cu un număr mare de oameni.

La slujba de Bobotează, IPS Teodosie chemase 10.000 de oameni. Potrivit jandarmilor, la ceremonii au luat parte 2.500 - 3.000 de persoane. Oamenii au asistat la slujbă fără să respecte regulile de distanțare, mulți stând umăr la umăr. La plecarea procesiunii către Portul Tomis, IPS Teodosie le-a spus oamenilor ca acolo să păstreze distanţa fizică, "să nu supărăm autorităţile".

De asemenea, de Crăciun, arhiepiscopul Tomisului a oficiat slujba în Catedrala Arhiepiscopală, cu participarea mai multor persoane, deși Constanța era în carantină, fiind interzise slujbele în interiorul bisericilor, cu excepția celor la care participă doar personalul clerical.

În luna noiembrie, IPS Teodosie a contestat în instanță o decizie a Comitetului pentru Situații de Urgență prin care erau interzise pelerinajele, astfel încât să poată fi organizat pelerinajul de Sfântul Andrei. Arhiepiscopul Tomisului, care a pierdut în instanță, a fost reprezentat de avocata Diana Șoșoacă, actual senator AUR.

IPS Teodosie i-a scris atunci premierului că nu va îngădui ca dreptul de a-l cinsti pe Sfântul Andrei să fie călcat în picioare: "Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa?”. Teodosie a amintit și de revoluția din 1989: "Nu subestimați dorința oamenilor de a striga în stradă”.

Prelatul a declarat atunci într-o emisiune la Constanța TV că dacă unii credincioși se vor infecta cu coronavirus la pelerinaj și vor muri, ei "pleacă la Dumnezeu”.

Întrebat de moderator dacă nu cumva pierderea unei singure vieţi omeneşti în urma posibilei infectări cu coronavirus la pelerinaj ar fi un preţ prea mare plătit pentru ca evenimentul religios să aibă loc, IPS Teodosie a răspuns:
 • "Nu, cine vine la această sărbătoare, iar acolo este momentul să plece din viaţa aceasta, el pleacă la Dumnezeu. Dar a venit la sărbătoare. A venit însetat cu sufletul după Dumnezeu. Noi nu îi chemăm cu forţa, îi invităm.
 • Este cuvântul Mântuitorului. Cine voieşte, să vină. Niciodată nu se poate substitui casa Bisericii. Biserica e Biserica, iar casa noastră este casa noastră.
 • Datoria noastră pentru a veni la acel ce ne-a creştinat este pentru absolut toţi. Eu îmi fac datoria de păstor. Este datoria mea să îi chem pe toţi la locul acesta sfânt. De aceea, voi face invitaţie publică, inclusiv preşedintelui României, premierului, miniştrilor, dar şi parlamentarilor. Cine crede, să vină”.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


7562 vizualizari

 • +11 (25 voturi)    
  Go Theo... (Marţi, 9 februarie 2021, 15:53)

  demaGOGU [utilizator]

  ...i-ai testat deja, sunt slabi.
 • +9 (21 voturi)    
  Daca se infecteaza fraierii, (Marţi, 9 februarie 2021, 15:58)

  emil bobu [utilizator]

  e vreo pierdere? Oricum astia nu asculta de ratiune.
  • +16 (26 voturi)    
   fraierii astia (Marţi, 9 februarie 2021, 16:22)

   clam [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   te infecteaza apoi si pe tine, care cica asculti de ratiune, dar nu rationezi prea departe din cate se pare. fraierii astia isi trimit apoi copiii prin scoli, fraierii astia merg apoi la serviciu. ei nu stau in comunitati de habotnici, nu stau izolati, ci umbla si imprastie boala. ca intr-o pandemie nu merge principiul "noi cu ai nostri, voi cu vostri", suntem toti in aceeasi oala, doar ca unii se protejeaza mai mult, altii mai putin sau deloc. dar nu te poti feri suta la suta, nu ai cum.
   • -3 (13 voturi)    
    Cine te infecteaza (Marţi, 9 februarie 2021, 18:38)

    gnd [utilizator] i-a raspuns lui clam

    Cine te infecteaza pe tine mai prietene. Drepturile functioneaza pana la persoana proprie nu se extind asupra alora. Cunosti care sint riscurile (sint extrem de mici, PS: contrar a ceea ce urla presa, uite-te pe statisticile oficiale eliberate de fiecare stat in parte si pe categorii de varsta/grupe de risc). Cunoscand riscurile fiecare decide pentru el. Daca tie ti-e teama si nu vrei sa-ti asumi riscul, te rog frumos stai in casa si nu vei fi infectat. Eu si restul vrem sa ne continuam viata. inainte sa murim de foame din cauza colapsului economic.
    Bafta
    • +2 (8 voturi)    
     libertatile noastre (Marţi, 9 februarie 2021, 19:24)

     Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui gnd

     se opresc acolo incep ale celorlalti. si nu e doar o problema juridica, e si una de etica.. chiar nu ne pasa ca putem infecta si pe altii?
     Iar riscurile nu sunt chiar asa de mici. Daca nu ar fi fost masurile de izolare sociala, numarul de infectari si implicit numarul de cazuri grave si spitalizari ar fi fost mult mai mari. Nu mai spunem ca victime ar fi inca mai multe printre cei ce merg la biserica, unde media de varsta e mai ridicata.
    • +3 (7 voturi)    
     Acum, cu deschiderea scolilor nu mai tine! (Marţi, 9 februarie 2021, 19:28)

     Alui [utilizator] i-a raspuns lui gnd

     In principiu sunt de acord cu tine. Fiecare are grija de sanatatea lui cum crede. Dar acum copiii mergl la scoala. Obligatoriu! Nu poti sa-i ti acasa ca asa crezi tu ca te protejezi. Daca tu esti obligat sa-ti trimiti copilul la scoala, atunci si tu trebuie sa ai pretentia de la stat sa-ti asigure sanatatea, din moment ce ti-a luat dreptul de decizie din mainile tale. Daca pe tine te obliga sa-ti trimiti copiii la scoala, atunci poti cere statului sa ii oblige si pe altii sa te protejeze pe tine. Pricepi?
  • +13 (19 voturi)    
   Înalt Prea (Marţi, 9 februarie 2021, 17:26)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Șmecherul Teo cred vrea să transforme jud. Constanța în primul stat cleric din creștinismul ortodox.
   Și are toate șansele.
   Prea veselul Daniel văd că-l lasă să-și facă de cap (probabil că mulțumită contribuției materiale la prea plinul BORului personal), iar oficialitățile laice tac chitic de frica anatemei reprezentantului, de fapt, al lui Aghiuță.
 • +14 (24 voturi)    
  Evul mediu timpuriu (Marţi, 9 februarie 2021, 15:59)

  Genialul [utilizator]

  ...
 • +17 (25 voturi)    
  si cand te gandesti (Marţi, 9 februarie 2021, 16:01)

  DiDiRo [utilizator]

  ca pe ion Creanga l-au raspopit pentru mai nimica!
 • -25 (37 voturi)    
  Prin mall-uri, hypermarketuri, la metrou ati fost? (Marţi, 9 februarie 2021, 16:04)

  luciannn [utilizator]

  Procesiunile se desfasoara in spatii deschise, pe cand adunarile din mall-uri, hypermarket-uri si de la metrou sunt in spatii inchise toate.

  Ideea nu e sa ne intoarcem la normalitate?

  Mai jos am pus un fragment din viata Sfantului Haralambie care arata darurile pe care le-a primit si ce poate sa faca el pentru noi in vremurile astea:

  ...

  Sfântul Haralambie a spus: „Mare este taina aceasta, Doamne, că m-ai învrednicit a vedea înfricoșata Ta slavă. Doamne, de-Ți place Ție, mă rog să dai slavă numelui Tău, ca oriunde se vor pune moaștele mele și se va cinsti pomenirea mea, să nu fie foamete în locul acela sau aer stricăcios, care să piardă rodurile. Ci să fie mai ales în locurile acelea pace și sănătate trupească, mântuire sufletească și îndestulare de grâu și vin, cum și înmulțire de dobitoace, pentru trebuința oamenilor. Doamne, Tu știi că oamenii sunt trup și sânge, iartă-le lor păcatele și le dă îmbelșugare din rodurile pământului ca, cu îndestulare, pentru osteneala lor, să se sature și să se îndulcească, preamărindu-Te pe Tine, Dumnezeul lor, Dătătorul tuturor bunătăților; iar roua ce se pogoară de la Tine, să le fie tămăduire. O! Doamne Dumnezeul meu, varsă peste tot darul tău și îi izbăvește de boala ciumei”.

  Astfel rugându-se sfântul, Domnul i-a zis: „Fie după cererea ta, viteazul meu ostaș”
  • +13 (23 voturi)    
   cica sa fii tolerant (Marţi, 9 februarie 2021, 16:38)

   clam [utilizator] i-a raspuns lui luciannn

   si esti. dupa care iti dai seama ca cu cat esti mai tolerant, cu atat ti se urca-n cap crestinopatii. ori militeaza pt anularea unor drepturi ale omului, ori incalca toate normele de siguranta in pandemie si ajung sa te imbolnaveasca si pe tine sau pe parintii tai, ori mai ineaca vreun copilas "dupa datina strabuna". ori ceva nasol se intampla daca nu le impui niste limite si niste reguli, pt ca ei sunt lipsiti de uzul ratiunii. ca de pilda in exemplul cu metroul> daca e lume la metrou, de ce sa nu fie si la moaste? e inutil sa explici ca oamenii cu metroul ajung la serviciu, ca e ceva esential metroul, pe cand moastele sunt un "hobby". la fel si magazinele, de unde oamenii isi cumpara produsele necesare traiului de zi cu zi. ca nu ne hranim cu pupaturi de moaste, astea, din nou, sunt o pasiune a unora. si logic ar fi, daca e pandemie, sa ne punem cu totii pasiunile si hobby-urile pe hold, pana cand vin vremuri mai bune. macar daca faceati o comparatie cu restaurantele, cinematografele, teatrele, mai intelegeam. desi si acolo - alea sustin economia, totusi, inseamna bani la buget. plus ca s-au deschis in anumite conditii si abia de curand, pe cand la moaste si procesiuni s-a zburdat liber toata pandemia. cred ca daca eram medic, faceam greva pana la interzicerea tuturor activitatilor care faciliteaza propagarea virusului si nici nu aduc nimic util societatii. sa va trateze teodosie cu haralambie, asa ati merita.
  • +8 (16 voturi)    
   Preasfintia Voastra (Marţi, 9 februarie 2021, 17:09)

   Canadian13 [utilizator] i-a raspuns lui luciannn

   Idea este sa ne intoarcem la normalitate TOTI!...adica in numar cat mai mare.
   Va respect libertatea de credinta si zelul religios, dar in momentul in care libertatea dvs provoaca imbolnavirea altor persoane , nu mai este ceva de respectat.
   O sa-mi spuneti , probabil, ca si IPS Teodosie , ca daca mor oameni este tot voia Domnului. Poate ca da, dar cine sunteti dvs sa hotarati pentru ei si pentru EL ? Oamenii care se duc la mall-uri si in metrou o fac pe pielea lor si in cunostiinta de cauza, cei care vin la procesiunile dvs o fac pentru ca li se induce falsa idee de siguranta ( Domnul ne va apara pe toti!) Cunosc ( si nu putine ) cazuri de familii care au pierdut pe cei dragi din pricina COVID-ului, dunt sigur ca si Dvs aveti cunsotiinta despre aceste cazuri. Cum puteti sa va uitati in ochii unora pe care Teodosie ii cheama la nesupunere sociala si care se imbolnavesc si mor si sa le spuneti 'Ghinion!, asa a fost voia Domnului!'
  • +9 (13 voturi)    
   mall-urile, hypermarket-urile si metroul (Marţi, 9 februarie 2021, 17:19)

   Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui luciannn

   nu organizeaza adunari. Daca se intampla sa fie aglomeratii, ele sunt spontane, nu "premeditate".
   In plus, sunt necesare vietii de zi cu zi, cu greu le-am putea inchide.
   • -4 (8 voturi)    
    Apropo (Marţi, 9 februarie 2021, 21:11)

    Altiro [utilizator] i-a raspuns lui Dancing Dwarf

    de cele necesare vietii de zi cu zi, credinciosii cunosc indemnul lui Iisus:"Scris este că nu numai cu pâine va trăi omul, ci și cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu”(Matei 4, 4). Asa ca si bisericile, precum spui,cu greu le-am putea inchide..
    • 0 (2 voturi)    
     dar bisericile.. (Marţi, 9 februarie 2021, 21:50)

     Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

     ..nu sunt inchise, sunt doar unele restrictii la adunarile in spatii inchise (si in vreme de carantina si la pelerinaje). iar cuvantul lui Dumnezeu se si citeste si se aude si la Trinitas..

     n-a fost nimeni absurd cu credinciosii, le place lor sa se victimizeze.
     • +2 (4 voturi)    
      "N-a fost nimeni absurd" (Marţi, 9 februarie 2021, 23:38)

      Altiro [utilizator] i-a raspuns lui Dancing Dwarf

      Daca citesti doar cateva din postarile de mai sus intalnesti expresii precum: fraierii, habotnicii, evul mediu, pupatorii de moaste, anarhic, n-asculta de ratiune, crestinopatii, primitivii etc, la adresa credinciosilor. Utilizatorii acestor cuvinte isi jignesc proprii parinti si rudele care s-au botezat, s-au cununat sau si-au inmormantat religios membrii familiei. Si asta la fiecare articol HN cu subiect religios.
      • -1 (3 voturi)    
       e adevarat ca (Miercuri, 10 februarie 2021, 0:16)

       Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

       exista un curent de opinie impotriva bisericii si a religiei in general. Asta nu inseamna ca toata lumea adera la el (nici macar nu as spune ca e majoritar), iar politicile publice au fost destul de corecte cu biserica, ba chiar ingaduitoare in situatii care nu o impuneau.

       In rest, cred ca e o lipsa crasa de bun simt in spatiul public, si am observat asta la multi dintre cei care isi promoveaza optiunile comentand in diverse parti (inclusiv la unii credinciosi care ii ataca pe atei).
    • 0 (2 voturi)    
     inca ceva: (Marţi, 9 februarie 2021, 23:32)

     Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

     nu cred ca poti pune egal intre o nevoie economica, materiala, ce tine de existenta imediata a tuturor, si o nevoie spirituala a unora dintre noi, care in principal tine de viata interioara Regulile de distantare sociala trebuie sa tina cont de nevoile materiale imediate, pentru ca nimeni nu poate supravietui in lipsa lor. In schimb, nevoile spirituale se pot satisface si in intimitatea casei si a familiei, in rugaciune individuala etc. Altfel, toata lumea trebuie sa manance o paine.
     • +1 (3 voturi)    
      Da, am observat (Miercuri, 10 februarie 2021, 9:39)

      Altiro [utilizator] i-a raspuns lui Dancing Dwarf

      "Nevoile spirituale" ale multora de a se inghesui cu zecile de mii pe plajele patriei sau in statiunile montane la schi, sunt tratate cu ingaduinta. In schimb jandarmii intra intr-o biserica in care sunt 50 de credinciosi(cum a fost la Constanta) iar multimea "liber-cugetatorilor"injura copios "primitivii" acuzandu-i ca raspandesc virusul. Daca Biserica ar fi fost sursa de raspandire, primii care ar fi pierit in pandemie ar fi fost preotii: in fiecare duminica, dupa impartasanie(cu aceeasi lingurita) a credinciosilor, ei beau si ultima picatura din ce a ramas in potir..Mersul unora la Biserica nu impiedica munca altora. Munca e importanta si pt credinciosi: „Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce.”(Sf.Ap.Pavel in scrisoarea catre Tesalonicieni)
      • -1 (1 vot)    
       pe puncte: (Miercuri, 10 februarie 2021, 11:15)

       Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

       jandarmii au intervenit si in alte parti pentru limitarea aglomerarilor. Am vazut cu ochii mei.

       au fost si preoti care s-au imbolnavit de covid ori chiar au sucombat.

       sa nu comparam regulile in perioada de carantina cu cele in perioada de relaxare. Regulile pentru adunari organizate cu aglomerarile care se produc spontan. Regulile pentru adunari in aer liber cu cele in spatii inchise. etc.

       regulile nu sunt perfecte si nici nu se aplica perfect uneori. Dar daca a fost ingaduinta, a fost si pentru unele pelerinaje si slujbe ale bisericii.
   • 0 (2 voturi)    
    Partiile de schi? (Miercuri, 10 februarie 2021, 1:33)

    alecu-jilavu [utilizator] i-a raspuns lui Dancing Dwarf

    In ultimele trei week-end-uri au fost niste cozi si niste multimi pe partiile de ski ale patriei cat 20 de pelerinaje si adunari religioase ale lui Spagoveanu. Si mai nimeni n-avea masca iar de distanta nici nu se punea problema, lol.

    La alea te-ai agitat tot asa ca un Pepsi? Sau numai alea religioase dau covizi? Poate covidul nu respira bine la 2000m altitudine?

    Terminati-o cu prostiile.
    • -1 (1 vot)    
     n-ai uitat ceva? (Miercuri, 10 februarie 2021, 9:46)

     Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui alecu-jilavu

     cozile la burgeri!!
     daca tot ne sar in ochi toate aglomeratiile.. ce mai conteaza daca au sens sau nu comparatiile!
  • -4 (4 voturi)    
   Sfantul Haralambie (Marţi, 9 februarie 2021, 20:04)

   BigJ [utilizator] i-a raspuns lui luciannn

   ...din Grecesul Χαράλαμπος (transliterat Haralambos) a fost un preot care a trait in c. 89 - 202 BCE. Ai putea sa indici sursa de unde ai citat aceea rugaciune?
 • +11 (23 voturi)    
  N-are nimeni (Marţi, 9 februarie 2021, 16:05)

  fokerul [utilizator]

  tupeul să-l potolească pe necuratul pt că altfel îşi pune toţi pupătorii de moaşte în cap. Bravo dom primare, văd că faci frumos încă de pe acum, dă-i naibii de alegători, n-au decât să crape, nu-i aşa? Sau ai cumva impresia că o să-i protejeze Sf Harambe?
  • +3 (11 voturi)    
   Pai tocmai asta e (Marţi, 9 februarie 2021, 16:46)

   doz2018 [utilizator] i-a raspuns lui fokerul

   Ca necuratu' vreau sa-l opreasca pe asta. Asa cum Dumnezeu lucreaza prin oameni si dracu tot prin oameni.
  • -1 (11 voturi)    
   Nici macar (Marţi, 9 februarie 2021, 17:39)

   ipolitic [utilizator] i-a raspuns lui fokerul

   Sfantu Vaccinie nu-i poate proteja. Habotnicia nu e un virus, e modificare ADN sub forma de cruce.
 • -19 (27 voturi)    
  un exemplu foarte bun (Marţi, 9 februarie 2021, 16:15)

  Vasile-Vasile [utilizator]

  si nu zic ironic sau la misto!
  acest om da dovada de o minte limpede, cum iti este greu sa intalnesti in zilele astea, cand cei mai multi dintre noi se inchina la arafat, si de o neclintire demna in fata noilor valori, care tind sa fie impuse cu forta in societate.
  tind sa fie impuse, prin asa-zise masuri "bune", gen: sa nu ne vizitam, sa iesim afara doar pt strictul necesar, sa nu mergem la bunici ca ii imbolnavim (cea mai mare nascocire a unei minti bolnave pe care mi-a fost dat sa o aud) ....
  • +7 (13 voturi)    
   mda (Marţi, 9 februarie 2021, 16:25)

   SoulSearcher [utilizator] i-a raspuns lui Vasile-Vasile

   nu stiu daca o sa se prinda lumea ca tu vorbesti de fapt ironic :DDDDDDDDDDD
 • +9 (11 voturi)    
  mda (Marţi, 9 februarie 2021, 16:25)

  SoulSearcher [utilizator]

  concert cu mici si bere

  pfiii ce dor imi e de asa ceva :DDDDDDDDD

  uraaaaaaaaaaaa
 • +13 (23 voturi)    
  In tot raul e si-un bine. (Marţi, 9 februarie 2021, 16:25)

  Cataleya [utilizator]

  La toate sindrofiile bisericesti pe care acest Mache turnator le-a organizat in vreme de pandemie s-au prezentat de 10 ori mai putini enoriasi decat spera el ca o sa fie.
  Asa va pati si de data asta.
  Jumate din cei prezenti vor fi preoti adusi cu japca, sa faca "cvorum"

  La paranghelia aia cu pestera din satul cu 2000 de locuitori care aveau liber sa se duca s-au prezentat doar vreo 300 de persoane din care 160 au fost popi.
 • -2 (12 voturi)    
  Like a boss (Marţi, 9 februarie 2021, 17:06)

  Rtchj [utilizator]

  ...
 • +4 (14 voturi)    
  unde-i lege e tocmeală (Marţi, 9 februarie 2021, 17:31)

  Ilenuca1 [utilizator]

  România este stat de drept? Stat anarhic? Stat teocratic?
 • 0 (4 voturi)    
  Statisticile (Marţi, 9 februarie 2021, 19:35)

  Guster [utilizator]

  Imbolnavirilor pe care lea.ti vazut voi sunt mult mai bune in tarile occidentale unde bisericile au fost inchise? Nu!
 • -1 (3 voturi)    
  din partea ipsului (Marţi, 9 februarie 2021, 21:40)

  panduru [utilizator]

  nu ma mai mira absolut nimic.
  Ma tem, insa, ca primarul e inconstient.
 • -1 (1 vot)    
  asta se intampla (Miercuri, 10 februarie 2021, 9:35)

  liviu_ [utilizator]

  cand (in)justitia pupa in dos coruptii
 • -1 (1 vot)    
  Asta i-a luat locul lui Mazare?! (Miercuri, 10 februarie 2021, 19:48)

  Codede74 [utilizator]

  oare o fi ceva cu briza pe acolo de vor toti sa se plimbe cu caleasca si alai?!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by