Un bărbat a murit înjunghiat, iar alți doi au fost duși la spital, unul dintre ei în stare foarte gravă, după un conflict pe o stradă din Babadag, în care au fost implicate șapte persoane, fiind nevoie de intervenția forțelor speciale ale poliției și jandarmeriei, potrivit publicației locale Tulcea Noastră.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cei doi răniți au fost preluați de personalul UPU din cadrul Spitalului Județean Tulcea și sunt în viață. Unul dintre bărbații înjunghiați este, însă, în stare foarte gravă și medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

Potrivit autorităților, sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din orașul Babadag, are loc un conflict între mai multe persoane.

Ajunși la fata locului, polițiștii au identificat persoanele implicate in altercație și au stabilit faptul că între șapte bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic și verbal.

În urma conflictului au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din orașul Babadag și rănirea altor doi bărbați de 22 și 30 de ani, din aceeași localitate, care ulterior au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru prevenirea escaladării conflictului, la fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul IJJ Tulcea.

Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, informează IPJ Tulcea prin biroul de presă al instituției.