Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea "se simte abandonat, uitat, neglijat" și că "are nevoie de susținere și de o vorbă bună". Mai mult, el le dă adresa de la închisoare celor care ar vrea să îi scrie.

Liviu Dragnea, la ICCJ (foto arhiva)Foto: Agerpres

"Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului!", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

El susține din nou că Liviu Dragnea nu este scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în acest sens, și nu ar fi tratat pentru problemele de sănătate: "Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac cā uită! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!".

Mai mult, Codrin Ștefănescu le dă adresa de la Penitenciarul Rahova celor care ar vrea să îi scrie: "Este foarte important pentru el să-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!".

Liviu Dragnea se află în Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat, în mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.