Polițiștii fac percheziții, marți, la sediul unei primării din județul Olt și la locuințele unor funcționari suspectați că şi-ar fi însuşit suma de 350.000 de lei din casieria unităţii, bani încasaţi de la localnici din plata taxelor şi impozitelor locale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform unor surse judiciare, perchezițiile au loc într-un dosar de delapidare, la sediul Primăriei Cilieni din Olt şi la locuințele unor funcţionari ai primăriei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Olt, funcţionari din cadrul autorităţii publice locale şi-ar fi însuşit suma de 350.000 de lei din casieria unităţii, bani încasaţi de la cetăţeni pentru plata taxelor şi impozitelor locale.

"Din cercetări a reieşit faptul că funcţionari din cadrul autorităţii publice locale şi-ar fi însuşit aproximativ 350.000 lei din casieria unităţii, sumele respective fiind încasate de la cetăţeni pentru plata impozitelor şi taxelor locale, fiindu-le eliberate chitanţe în acest sens, sume care, ulterior, nu ar mai fi fost depuse în totalitate la trezorerie", se arată în comunicatul IPJ Olt.

În urma percheziţiilor, trei persoane vor fi duse la audieri.