Sute de oameni au stat la coadă, luni, la deschiderea unui local fast-food din centrul Capitalei, pentru a prinde promoțiile anunțate. Poliția Capitalei a anunțat că administratorul restaurantului a fost dus la poliție, unde a fost amendat cu 10.000 de lei, pentru încălcarea regulilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

coada la deschiderea unui local fast-foodFoto: Captura

Coada s-a format pe bulevardul Dacia, aproape de Piata Romană, la un restaurant fast-food care s-a deschis astăzi, conform imaginilor difuzate de Digi 24.

Tinerii s-au înghesuit după ce reprezentanții localului au anunțat că cei care vor veni vor primi gratis un burger. În afara burgerului gratis, celor aflați la coadă li s-a promis un concurs cu premii.

Poliția Capitalei a anunțat că polițiști ai Secție 1 Poliție "au procedat la dispersarea persoanelor prezente și transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanței".

De asemenea, administratorul localului a fost dus la poliție, unde a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.