Un incendiu a izbucnit duminică la un cazinou aflat la parterul unui bloc din oraşul Cugir, o persoană fiind transportată la spital cu arsuri, potrivit Agerpres.

Masina pompieriFoto: ISU Bucuresti-Ilfov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan, Garda de intervenţie Sebeş, în cooperare cu SVSU Cugir, intervine pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la parterului unui bloc din oraşul Cugir, într-un spaţiu în care funcţionează un cazinou.

Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum.

"Au fost evacuaţi locatarii blocului, iar o persoană din interiorul cazinoului a fost transportată la spital de un echipaj SMURD cu arsuri la nivelul feţei", a precizat Radu Botezan.

El a menţionat că locatarii au fost evacuaţi preventiv din blocul de două etaje, nemanifestându-se fum pe casa scării. Zece persoane s-au autoevacuat, iar cinci au fost evacuate de SVSU Cugir şi SMURD Cugir.

La faţa locului se intervenea cu trei autospeciale cu apă şi spumă. Potrivit şefului ISU Alba, colonel Ovidiu Costea, în incinta în care a izbucnit incendiul se aflau un angajat şi alte nouă persoane.