​​Sănătatea a mii de oameni este pusă în pericol în fiecare zi din cauza modului în care se gestionează problema gunoaielor. Iar totul se întâmplă fix sub ochii autorităților competente, a căror pasivitate este de neînțeles. Sau poate este de înțeles daca ne gândim la sumele uriașe care se învârt în afacerile cu gunoaie.

HotNews.roFoto: Hotnews

În cele ce urmează prezentăm o serie de date cu adevărat îngrijorătoare din punctul nostru de vedere, care ar trebui să atragă de urgență atenția instituțiilor statului și autorităților despre care aminteam ceva mai devreme. Așa cum am mai scris în trecut, mișcări foarte interesante în ceea ce privește piața gunoaielor au avut loc în Sectorul 3 condus de primarul Robert Negoiță, chiar la finele anului trecut. Mai exact, în 26 noiembrie 2020, Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat Hotărârea nr. 432, publicată însă pe 3.12.2020, privind încheierea unor contracte pentru depozitarea deșeurilor. Hotărârea nr. 432 conținea un singur articol, care prevedea următoarele:

„Art 1. Se acordă un mandat președintelui Consiliului de Administrație al societății SD 3 Salubritate și Deszăpezire S3 SRL în vederea încheierii de contracte cadru de prestări servicii de eliminare prin depozitare a deșeurilor cu două societăți: societatea IRIDEX GROUP SRL și societatea VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU TRATAREA DEȘEURILOR SRL, cu respectarea prevederilor legale incidente aflate în vigoare”.

Citește mai mult pe Ediția Verde

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă poziția redacției HotNews.ro

Articol susținut de Ediția Verde