Președintele Klaus Iohannis va avea vineri, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru cu premierul Florin Cîțu și cu ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, potrivit agendei oficiale a Administrației Prezidențiale.

Intrunire de lucru la CotroceniFoto: Presidency.ro

Șeful statului a avut și joi o ședință de lucru, la care au participat, pe lângă Cîțu și Nazare, și vicepremierul Dan Barna și ministrul investițiilor și fondurilor europene, Cristian Ghinea.

Revenirea economiei în zona pozitivă este deplasată spre trimestrul II 2021, urmând ca şi în primul trimestru al anului 2021 să avem o uşoară contracţie economică faţă de primul trimestru 2020”, se arată într-o notă a Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză (CNSP).

Instituția vede pentru 2021 un avans al produsului intern brut de 4,3%. Datele principale au fost prezentate luni de HotNews.ro, pe acestea construindu-se bugetul.

Bugetul pe acest an ar putea fi dezbătut în Parlament în prima parte a lunii februarie, marea provocare fiind alocarea de bani pentru investiții, a declarat, marți, vicepremierul Dan Barna, co-președinte al USR-PLUS.