Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a mers miercuri să se vaccineze împotriva COVID purtând o cămaşă specială, cu un soi de buzunar detașabil, care să permită accesul mai ușor la braț. El a explicat că are cămașa de mai mult timp, pentru că într-un an a fost în peste 70 de state "mai ciudate" și a trebuit să se vaccineze.

Sorin Cimpeanu s-a vaccinatFoto: Guvern, Facebook

Cămașa avea pe mâneca stângă un fel de buzunar prins cu scai, care să permită accesul la braț fără să fie nevoie de ridicarea mânecii.

"Cămașa dumneavoastră seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!”, i-a spus lui Cîmpeanu asistenta care l-a vaccinat.

El a explicat că are cămașa de mai mult timp, pentru că a călătorit în mai multe state mai ciudate și a trebuit să se vaccineze: "Am fost într-un singur an în 73 de state mai ciudate".

(Momentul, la 1:13:45)

"Am participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU, ocazie cu care am fost în peste 70 de ţări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice pentru zonele respective, ocazie cu care am reuşit să fiu pregătit. Sunt unul dintre cei foarte pregătiţi cu privire la actul de vaccinare din toate perspectivele", a spus Cîmpeanu, ulterior.

"Dacă este așa de interes (deși cred ca sunt subiecte/întrebări cu muuult mai importante), va spun ca “accesoriul” face parte din logica de privilegiere a eficientei ! Tema principală/esențială ramane vaccinarea; accesoriile sunt chestiuni marginale", a transmis apoi Sorin Cîmpeanu pe grupul de comunicare al Ministerului Educației.