Un tânăr de 19 ani a murit, marți, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de către un alt tânăr cu care se certase într-o sală de fitness. Incidentul a avut loc pe stradă, în sectorul 3 al Capitalei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, în zona Răcari, după ce conflictul între cei doi ar fi pornit într-o sală de forță, potrivit unor surse judiciare. Victima ar fi fost lovită de mai multe ori cu un cuțit.

Tânărul înjunghiat avea 19 ani și era elev în clasa a XII-a, iar agresorul său este cu un an mai mare.

Inițial, Poliția Capitalei anunțase că tânărul a fost rănit. La fața locului a intervenit un echipaj medical, care a încercat fără succes, timp de aproximativ o oră, resuscitarea tânărului.

Anunțul Poliției Capitalei:

  • "Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit.
  • La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat în zonă un tânăr pe care l-au condus la sediul subunității.
  • De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care au acordat îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat. Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
  • Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru infracțiunea de omor".