O petrecere la care participau 50 de persoane, organizată la un restaurant din Slatina, a fost întreruptă de poliţişti, iar organizatorul evenimentului a fost amendat cu 3.000 de lei, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

HotNews.roFoto: Hotnews

El a precizat că în ziua precedentă poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au făcut verificări la restaurante şi terase din Slatina şi au constatat că la un restaurant era organizată o petrecere, iar la o terasă numărul persoanelor prezente depăşea 30% din capacitatea spaţiului, scrie Agerpres. Petrecerea, unde atmosfera era întreţinută de o formaţie, a fost întreruptă şi organizatorul amendat cu 3.000 de lei, iar administratorul terasei a fost sancţionat cu 2.500 de lei.

Poliţiştii, împreună cu jandarmi, pompieri şi poliţişti locali, au făcut sâmbătă verificări şi în centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, precum şi în mijloacele de transport în comun, fiind legitimate aproximativ 1.400 de persoane. Au avut loc verificări la 81 de societăţi comerciale, restaurante, terase, parcuri, precum şi în 44 de mijloace de transport.