Un bărbat din judeţul Teleorman, care era dat în urmărire naţională, a fost prins de poliţiştii argeşeni în timp ce participa la o petrecere, într-o comună argeșeană, relatează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"În seara zilei de 16 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au depistat un bărbat de 24 de ani, având domiciliul în comuna Poroschia, judeţul Teleorman, urmărit naţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Arad", se arată într-un comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform sursei citate, bărbatul, care este condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, a fost introdus în arest. "Totodată, având în vedere că în locaţia de pe raza comunei Merişani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane care organizaseră o petrecere privată, poliţiştii au aplicat şi patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19", precizează IPJ Argeş.