Ambasada Suediei la București este, din nou, în ton cu faza zilei de pe rețelele sociale. În contextul în care, în mediul online, știrea de la momentul vaccinării președintelui Klaus Iohannis pare a fi forma sa fizică extrem de bună și nicidecum imunizarea antiCovid, misiunea diplomatică a publicat pe pagina sa de Facebook o poză cu un suedez lucrându-și bicepșii în sala de fitness.

Klaus Iohannis, vaccinatFoto: Captura YouTube

”Viking fitness- cum arată brațul după 14 săptămâni de sală”, este mesajul plin de umor al ambasadei. Bărbatul prezintă o formă vizibil mai impresionantă decât cea a șefului statului.

Trollingul ambasadei vine după ce numeroși internauți au avut o serie de comentarii legate de mușchii lui Iohannis, comentarii ce au trecut într-un plan secund știrea propriu-zisă legată de vaccinarea acestuia.

Provocarea a fost acceptată de internauții care au reacționat la postarea ambasadei: ”Al nostru e mai tare!”, ”O fi antrenorul lui Ioha?”, ”O avea mușchi, dar nu e vaccinat!”.

Unii au fost și mai inventivi postând tot felul de reinterpretări ale momentului vaccinării, cu poza lui Iohannis editată sau a lui Eminescu arătându-și mușchii.