Un bărbat a intrat într-o toaletă pentru femei dintr-un mall din sectorul 6 și a încercat să violeze o femeie ce se afla acolo, informează Poliția, precizând că agresorul a fost prins și arestat pentru 30 de zile.

Agresor sectorul 6Foto: Politia Romana

Potrivit Digi 24 și Realitatea PLUS, surse din anchetă au spus că bărbatul era sub influența drogurilor la momentul tentativei de viol.

La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00 , prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial, din sectorul 6, unde a surprins o femeie , în vârstă de 45 de ani și a încercat să întrețină relatii sexuale cu aceasta, spun polițiștii.

”La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști, care în scurt timp l-au depistat , imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel in cauză a fost reținut și prezentat magistraților. Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile”, transmit autoritățile.

Secția 22 de poliție se află în apropierea mall-urilor Plaza România și AFI Cotroceni.